BUITENSPORTHOTEL HOENDERLOO

                                   slapen boven de paarden

Rondom Hoenderloo: de Zuid Veluwe

De Krimhoeve is gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem temidden van een van de grootste aaneen-gesloten natuurgebieden van Nederland.

Vanuit De Krimhoeve kunnen een groot aantal routes worden gelopen. Maar ook kan worden gekozen voor een zwerftocht door de bossen en heidevelden van het natuurgebied Ugchelen-Hoenderloo aan de hand van een wandelpadenkaart welke in Hoenderloo verkrijgbaar is.

Een andere mogelijkheid is een zwerftocht door het  Nationaal Park De Hoge Veluwe, een schitterend en zeer afwisselend gebied.

De uitgestrekte natuur en het grote netwerk van paden maken wandelen vanuit De Krimhoeve tot een bijzonder aangename wandelervaring. Een uniek stukje Nederland!

De Veluwe ten voeten uit

Een weekendje weg of zomaar een paar dagen wandelen in het schitterende natuurgebied de Veluwe? Deze arrangementen zijn bij uitstek geschikt voor echte wandelliefhebbers!

Wandelarrangement  (2-daags arrangement)  

De Veluwe is een fantastisch wandelgebied. De afwisselende landschappen, de rust en ruimte, maar ook de bijzondere cultuur-geschiedenis maken wandelen op de Veluwe eindeloos!

Ons wandelarrangement is inclusief:

* 1 x overnachting in een van onze kamers

* 1 x ontbijt met versgebakken brood

* Gebruik van linnengoed en handdoeken

* Veluwse wandel- en fietsroutes

* 1 x lunchpakket voor onderweg


Arrangement Trage Tocht 
(2 daags arrangement) Spelderholt en het Leesten

De mooiste bossen van Nederland vind je op de Veluwe. Deze Trage Tocht vanuit Hoenderloo voert er dwars doorheen. Je wandelt grotendeels over brede zandpaden, maar je schiet ook flink wat leuke slingerpaadjes in!

Lengte van de tocht: 18 km

Bij dit arrangement zit inbegrepen:

* 1 x overnachting

* 1 x ontbijt met versgebakken brood

* Gebruik van linnengoed en handdoeken

* 1 x wandelroute met bezienswaardigheden

* 1 x een lunchpakket voor onderweg

.