BUITENSPORTHOTEL HOENDERLOO

                                   slapen boven de paarden

Kampen voor sport- en andere verenigingen


Onze accommodatie is zeer geschikt voort kampen van sportverenigingen. Er is een groot veld voor sporten en een uitstekende verblijfsaccommodatie. Zowel op het eigen terrein als in de omliggende natuur is er veel gelegenheid voor sportieve en gezellige kampactiviteiten.

Voor het kamp krijgt de sportvereniging de beschikking over een aantal slaapkamers, een huiskamer, een buitenbar, biertafels & banken voor buiten. Bij slecht weer kan worden gebruikgemaakt van onze gezellige foyer. Voor activiteiten zijn er diverse velden en zandbanen. Bij regen kan worden uitgeweken naar onze overdekte rijbaan.

Er kan gekozen worden tussen zelfverzorging en verzorging van maaltijden door De Krimhoeve. Wij helpen u desgevraagd bij het uitwerken van activiteiten op het terrein en de omgeving maar wij kunnen ook activiteiten voor u verzorgen.


Er zijn kampen mogelijk van 8 tot 60 personen. Met name voor kampen met meer dan 20 deelnemers kunnen de kosten per persoon heel beperkt worden gehouden (15.00 p.p.p.d.)