BUITENSPORTHOTEL HOENDERLOO

                                   slapen boven de paarden

Sportkampen en  groepsuitjes.


Wij hebben een zeer geschikte accommodatie voor sportkampen en groepsuitjes. Niet alleen zijn er goed geoutilleerde kamers en een eigen woonkamer met kookgelegenheid voor de groep, ook zijn er diverse terrassen en andere plaatsen waarop  gezellig kan worden samengekomen, alsmede een groot speelveld en andere groene plekken op ons 3 hectare groot terrein. Bovendien kan bij slecht weer worden gebruikgemaakt van onze gezellige foyer, een overdekt terras en de rijhal (waar (sport-) activiteiten kunnen worden uitgevoerd).

Voor het verblijf rekenen we een bescheiden vergoeding (zie onder) welke uitgaat van zelfverzorging. Desgewenst kunnen we echter ook ontbijt, lunch/picknick en/of diner verzorgen. Daarnaast kunnen ook activiteiten worden verzorgd. Voor deze aanvullende zaken geldt uiteraard een meerprijs.

Op ons recreatie- en sportcentrum neemt ruitersport een belangrijke plaats in. Door de ruime opzet is er weinig contact tussen de ruitersporters en de verblijfsgasten. Ieder heeft een eigen deel van de accommodatie ter beschikking. De paarden, met 's-zomers ook veulens, maken deel uit van de landelijke sfeer op de accommodatie. Om teleurstellingen te voorkomen wijzen we er wel op dat wij voor gasten wel een ruitersportdemonstratie kunnen verzorgen waarbij de gasten ook zelf even te paard kunnen, maar wij kunnen geen paardrijtochten voor groepen verzorgen.


groepen t/m 12 personen

240.00 pn

groepen van 12 tot 60 personen

30 deelnemers slaapkamers, overige deelnemers in tenten.

15.00 pppn voor de eerste 30 deelnemers
10.00 pppn overige deelnemers (eigen tent)
15.00 pppn overige deelnemers (onze tent oid)

met een minimum van 300.00 per groep per nacht

extra opties:


kampontbijt

5.00

lunchpakket

5.00

jeugdkamp avondmaaltijd

12.00

avondmaaltijd / diner

15.00 - 20.00

barbecue

20.00