BUITENSPORTHOTEL HOENDERLOO

                                   slapen boven de paarden

Familiekamers.


Onze familiekamers zijn ingericht voor 4 tot 6 personen en van alle gemakken voorzien. Comfortabele bedden (2x eenpersoonsbed en 2x stapelbed), eigen douche en sanitair, cv, tafel en stoelen, waterkoker en ijskastje, zijn aanwezig.

Omdat wij ons richten op sporters en natuurliefhebbers zijn onze kamers strak ingericht. De kamers zijn  ruim en van alle gemakken voorzien, maar zonder veel opsmuk en daardoor heel geschikt voor de sporter en natuurliefhebber die aan het eind van de dag met vuile kleding en schoenen thuiskomt. Hoewel de kamers voorzien zijn van tafel en stoelen zijn ze niet bedoeld als leefruimte. Onze leefruimte is vooral buiten.

Wij zorgen steeds voor goede bedden en matrassen. Ons uitgebreid ontbijt is beroemd: eigen gebakken brood met veel keuze in beleg, koffie, thee, jus d'orange, melk, yoghurt en altijd nog iets extra's. Voor de vroege vertrekker is er het Hoenderloo's mandje met een heerlijk privé ontbijt.


Ook voor wie niet fietst, wandelt, sport of paardrijdt is De Krimhoeve een prima hang-out. Op het rustige terras met een wijntje, op de plaid op het gras of op de luie stoel in het groen is het goed toeven. De aanwezige paarden en veulens in de wei zorgen voor een ontspannen buitenleven- atmosfeer.


familiekamer  tot 4 personen

70.00 per nacht

extra personen

15.00 pp per nacht

ontbijt

7.50 pp

ontbijt & lunchpakket

12.50 pp

arrangementen

   lang weekend, vrijdag - maandag


   midweek, maandag - donderdag


   week, vrijdag - vrijdag  of  maandag - maandag


tot 4 personen  140.00
extra personen   30.00

tot 4 personen  140.00
extra personen   30.00

tot 4 personen 280.00
extra personen  60.00