BUITENSPORTHOTEL HOENDERLOO

                                   slapen boven de paarden

B & B


De Bed & Breakfast van De Krimhoeve is opgegaan in het Buitensporthotel Hoenderloo. Daarmee zijn er geen kamers meer welke specifiek zijn ingericht voor één en twee personen. De kamers zijn allen ingericht voor 4 tot 6 personen.

Natuurlijk kunt u ook met twee personen comfortabel verblijven in onze kamers. Met name indien  voor verblijf bij ons wordt gekozen vanwege de rust en het buitenleven/boederderij-gevoel is Buitensporthotel Hoenderloo ook voor twee personen de juiste keuze.

Ook voor wie niet fietst, wandelt, sport of paardrijdt is Buitensporthotel een heerlijk hang-out. Op het rustige terras met een wijntje, op de plaid op het gras of op de luie stoel in het groen is het goed toeven.

Omdat wij ons richten op sporters en natuurliefhebbers zijn onze kamers strak ingericht. De kamers zijn  ruim en van alle gemakken voorzien, maar zonder veel opsmuk en daardoor heel geschikt voor de sporter en natuurliefhebber die aan het eind van de dag met vuile kleding en schoenen thuiskomt. Hoewel de kamers voorzien zijn van tafel en stoelen zijn ze niet bedoeld als leefruimte. Onze leefruimte is vooral buiten.

Wij zorgen steeds voor goede bedden en matrassen. Ons uitgebreid ontbijt is beroemd, eigen gebakken brood met veel keuze in beleg, koffie, thee, jus d'orange, melk, yoghurt en altijd nog iets extra's. Voor de vroege vertrekker is er het Hoenderloo's mandje met een heerlijk privé ontbijt.


Een kamer voor 1 tot 4 personen kost 70.00 per nacht. Bent u met twee personen en boekt u voor tenminste twee nachten of boekt u in juli en augustus last minute dan is het uitgebreid ontbijt voor u gratis (ipv 7.50 pp).

Voor langer verblijf gelden voordeligere arrangementen. Deze zijn te vinden onder Familiekamers.